A Unique Property For Sale in Belek, Antalya direct from Our Real Estate
antalya sale for real estateproperty in antalya antalya property
alanya sale villaalanya buy aparments
buy in turkey property Поиск Квартиры Виллы Гостиницы Земельные участки наши проекты
antalya, alanya for sale real estateantalya location antalya, side for sale real estate

- Antalya Real Estate-

О компании
главная
Профиль Компании
Пакет Услуг - компания Недвижимость Анталий
управление недвижимости
Процедура купли - компания Недвижимость Анталий
Рекомендации
Турция
Анталия
ипотека
Аланья
Почему Турция
ПАРТНЕРСТВО
свяжитесь с нами
В продаже
Поиск
Квартиры
Виллы
Гостиницы
Земельные участки
наши проекты
Дополнительно
связь
property_listing_in_antalya
buy villa in antalya
Alanya
Antalya
 
 

 
property service in alanya
 

-type-heading-here-

подробнее об объекте

Цена386,347 € Ref No235 месторасположение Fethiye тип недвижимостиВиллы комнаты5 условия продажа окрестность 253 m2 посетитель 26807

 

 

Området som er valgt for å bygge dette prosjektet er kjent som "Karabag Olive Grove" og ligger i en vakker skråning ved hovedveien til Kalkan. Det er planer om at dette komplekset skal ha sitt eget transportsystem, men byens sentrum ligger bare 5 min gange herfra, og til stranden og marinaen er det ca 15 min gange. For de som ikke ønsker å gå, er det kort avstand til lokalbussens stoppested.

Kalkan villas er et nytt, luskuriøst og prestisjefylt prosjekt, nær Kalkan sentrum, og dets store tomt, fantastiske utsikt og ideelle beliggenhet gjør prosjektet unikt. Det vil bli bygget 19 frittstående villaer med privat svømmebasseng (30 m2).

Av denne typen villa (type A 4) er det 3 tilgjengelige, hver med en tomt på 617 m2 og et bo.areal på 253 m2 fordelt på  2 etasjer og penthouse-etasje (kjeller mot tillegg).

TYPE A 4: I første etasje er det stue med åpen kjøkkenløsning og spisekrok, utgang til bassenget og terrasse. Fra kjøkkenet har man direkte tilgang til verandaen på vestsiden. Den østre delen av etasjen har i tillegg et gjestesoverom med tilknyttet bad og toalett. Annen etasje inneholder ett stort soverom med eget bad, påkledningsområde og balkong, samt ett soverom til med eget bad og en liten balkong. Penthouse-etasjen inneholder også et soverom med eget bad og terrasse med kjøkkenbenk. Den valgfrie kjelleretasjen har to innredningsalterativ; i tillegg til et stort hobbyrom kan det lages enda ett soverom med eget bad.

все фото

Поиск Квартиры Виллы Гостиницы Земельные участки наши проекты

© Copyright Antalya Real Estates

alanya property | alanya makelaar | belek property | alanya real estate | turkey scuba diving | side property | property in europe
buy a villa in antalya